0

Adeziv tip Aracet pentru Constructii EMEX

Romania, Ilfov
Adaugat de 9 luni
ID #34293
1 imagine
5 RON
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Adeziv tip Aracet pentru Constructii EMEX
Romania, Ilfov,
Adaugat de 9 luni

Descriere

    Adezivul tip Aracet pentru Constructii EMEX este un produs plastifiat de adaos, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, pentru imbunatatirea proprietatilor de aderenta, priza si a rezistentelor la intemperii a adezivilor pentru gresie si faianta, precum si unor produse ca: var, huma, mortare, etc. Produsul are aderenta foarte mare la suport si putere mare de penetrare a suportului. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri chiar vechi, pe suportul pe care urmeaza a fi utilizat, se va folosi in prealabil Sanitizantul Forte EMEX.
Caracteristici principale:
   - Aderenta foarte mare la suport;
   - Timp de uscare redus;
   - Incorporare si aplicare usoara;
   - Imbunatateste priza;
   - Mareste aderenta liantilor;
   - Utilizabil ca liant pentru reparatii;
   - Mareste aplicabilitatea produselor de baza;
   - Poate fi utlizat ca amorsa pentru materialele minerale;
   - Caracter nepoluant.
Domenii de Utilizare:
    Adezivul tip Aracet pentru Constructii EMEX este folosit ca material de adaos la adezivi, tencuieli, mortare pe baza de ciment. Se mai foloseste deasemenea pentru imbunatatirea produselor ca varul lavabil, huma, etc., sau, la o diluare corecta, chiar ca amorsa inaintea aplicarii vopselelor lavabile, sau pentru pregatirea gleturilor.
     Acest tip de adeziv este compatibil cu urmatoarele tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Adezivul tip Aracet pentru Constructii EMEX, desi are ca prima utilizare imbunatatirea proprietatilor adezivilor, mortarelor si chiturilor cimentice, datorita proprietatilor sale foarte bune poate fi folosit si la lipirea diverselor elemente utilizate in constructii, (cum ar fi lambriurile, placile de polistiren expandat, s.a.).
     In cazul in care adezivul este folosit pentru lipire, se va asigura pregatirea suportului inaintea aplicarii; suprafetele trebuie sa fie netede, plane, uscate, rezistente. Trebuie avut in vederea ca betoanele care contin aditivi ca: silicati, alcool polivinilic, ceruri, etc., pot influenta in mod negativ aderenta produsului. 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 25. Mar 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  5 RON

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 25/03/2017

  vezi pe harta

  Romania, Ilfov
  Soseaua Giurgiului Nr. 288