0

Ai grija de tenul tau. Alege mastile cosmetice profesionale de la Dr. Temt

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Adaugat de 8 luni
ID #37576
1 - 2 de 5
1 RON
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Ai grija de tenul tau. Alege mastile cosmetice profesionale de la Dr. Temt
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Adaugat de 8 luni

Descriere

Mastile cosmetice profesionale produse de Laboratoarele cosmetice Dr. Temt sunt produse intr-o gama foarte diversa, care acopera toata problematica tenului.

Mastile cosmetice profesionale Dr. Temt contin extracte si uleiuri din plante in concentratie foarte ridicata, cu efecte benefice asupra tenului.

Avem masti cosmetice profesionale Dr. Temt peel off care se plastifica, masti cosmetice crema, masti cosmetice cu argila pudra, masti cosmetice gel.

Alegerea unei masti cosmetice profesionale este la fel de importanta in tratamentul cosmetic ca si alegerea cremei sau fiolei, tinandu-se cont ca tratamentul trebuie sa rezolve o anumita problema a tenului.

Cel mai potrivit moment de aplicare a unei masti cosmetice este dupa tratamentul cu fiole, maximizand astfel penetrarea si eficienta produselor.

Mastile cosmetice profesionale Dr. Temt se aplica pe tenul foarte bine curatat, pe fata, gat si decolteu in strat subtire, se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, se clateste fata cu apa calduta dupa care se aplica o crema corespunzatoare tipului de ten.

Webshop http://drtemt.ro/product-category/masti-cosmetice/

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 22. Mar 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  1 RON

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 22/03/2017

  vezi pe harta

  Romania, Bucuresti, Bucuresti