0

Apartament 2 camere Belvedere Residence

Adaugat de 1 luna
ID #46060
1 - 2 de 5
95000 EUR
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Apartament 2 camere Belvedere Residence
Adaugat de 1 luna

Descriere

Belvedere Residence, Str. Fabrica de Glucoza, Sect. 2, Bucuresti

Apartament se afla in ansamblul Belvedere Residence, Parter, fiind compus dintr-un living open space cu bucatarie, dormitor, vestibul, baie avand suprafata utila de 37 mp si o terasa spatiosa frumos amenajata cu suprafata de 28 mp. Amplasamantul este exceptional acesta fiind in zona Barbu Vacarescu in proximitatea cartierului Aviatiei, cu vedere directa catre Lacul Tei.

Ansamblul dispune de cai practice de acces catre multiple linii de transport in comun, langa statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu. In imediata apropriere a Lacului Tei, regasim multiple spatii verzi, parcul fiind la doar cateva minute de mers fata de ansamblu, totodata in apropriere avem si institutii de invatamant precum Gradinita Mary Poppins, Scoala Gimnaziala Herastrau, Liceul Jean Monnet sau Scoala Superioara de Aviatie Civila.

In zona regasim centrele comerciale Promenada Mall si Baneasa Shopping City, iar ca zona de afaceri regasim centrele de afaceri Iride Business Park, Global City, Swan Office Park.

Imobilul este complet finisat, la interior gasim gresie si faianta Marazzi, parchet laminat, usi de lemn. Tamplaria termoizolanta din Pvc cu 5 camere cu geam termorezistent LOW-E, centrala termica de apartament marca Buderus, 24 Kw in condensatie, aparatajul electric prize si intrerupatoare Legrand.

Apartamentul este bransat la toate utilitatile sectorului 2, contorizarile fiind individuale (gaze, apa, canalizare, curent electric).

Pretul imobilul este de 95 000 Euro, se accepta orice tip de credit, prima casa , credit ipotecar sau plata cash.

Pentru mai multe detalii despre imobil, va stau la dispozitie!

Informatii suplimentare

Suprafata: 65

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 21. Feb 2020
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  95000 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 21/02/2020

  vezi pe harta

  Vanzatorul nu a specificat locatia
  Str Fabrica De Glucoza