0

Casa individuala, in cea mai apreciata localitate din Romania

Romania, Brasov
Adaugat de 1 luna
ID #53435
1 - 2 de 5
89400 EUR
Tranzactie: Vanzare
Casa individuala, in cea mai apreciata localitate din Romania
Romania, Brasov,
Adaugat de 1 luna

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare un imobil nou, stadiul la gri, situat in Cristian, dispus pe P+M, cu o configuratie aparte, care imbina in mod armonios, utilul cu placutul.
Constructia a debutat in 2017, pe un lot de teren in suprafata de 455 mp, din care se reduce amprenta in suprafata de 130 mp. Lucrarile la structura din stalpi, cadre de beton armat si peretii din caramida Porotherm s-au facut etapizat, permitand cladirii sa se aseze si sa se ventileze suficient astfel incat finisajele sa fie aplicate in conditii optime.
Casa este insorita si dispune de patru dormitoare generoase, din care doua la parter, living spatios cu zona de semineu, birou, dressing, bucatarie, camara, doua bai, si spatii auxiliare de depozitare. Exteriorul este definit de doua balcoane cu vedere superba spre munti, terasa cu acces la zona verde si garaj.
Completeaza oferta materialele de calitate folosite, tamplaria din termopan Kommerling, acoperisul din tigla metalica Bilka, termo si fono izolat, dar si termoizolatia exterioara de 10 cm. Ca utilitati, imobilul se afla la 120 m de asfalt si statie RATBv si detine actualmente bransament la apa, canalizare, curent trifazic, fibra optica, iar gazul are dosarul aprobat. Intre timp, lucrarile si-au urmat cursul firesc, iar pretul s-a majorat de la 84.000 euro la 89.400 euro.

Consilier dedicat acestei oferte:
domnul George Mosor
0732847048

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 190

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  89400 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Cristian