0

Acest anunt este expirat.

Casuta amprentata in istoria Cetatii Ghimbav

Romania, Brasov
Adaugat de 1 an
ID #33695
1 - 2 de 5
300 EUR
Tranzactie: Vanzare
Casuta amprentata in istoria Cetatii Ghimbav
Romania, Brasov,
Adaugat de 1 an

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

va  propune spre inchiriere o proprietate asezata la poalele cetatii Ghimbav, oras care face parte din districtul Brasov, apartenenta fiind demonstrata de simbolul orasului, un trandafir infipt intr-o inima, semnificand orasul din inima Tarii Barsei.
Incarcatura istorica a acestui frumos oras cu amprenta in timp, ne duce cu gandul la influentele sasesti care transpar peste ani, regasind in mijlocul acestora, oraselul cu tipologia asezarii dacice, asezat pe malul Ghimbaselului si cunoscut  sub numele de "satul de pe langa salcii".
Si pentru ca nimic nu este intamplator, in chiar inima orasului va prezentam o locuinta pozitionata central, cu o structura semidecomandata, compusa din bucatarie, hol, living, dormitor si baie, toate insumand o suprafata utila de 104 mp.
Rezidenta este mobilata si utilata dupa standardele moderne si beneficiaza de toate utilitatile necesare unei familii, astfel incat beneficiati de acomodare imediata.
Bucataria a fost gandita atat pentru confortul familiei, cat si pentru ospitalitatea prietenilor, avand spatiu de dinning bar pentru aproximativ 8-10 persoane.
De asemenea va puteti servi cafeaua sau va puteti relaxa in minunata gradina, plina de flori si verdeata.
Beneficiati de infrastructura optima, locuinta fiind pozitionata in plin centrul orasului, fiind aproape de obiective turistice, ca de exemplu Cetatea fortificata Ghimbav, Biserica Ortodoxa Sfanta Treima sau renumita  Catedrala ale carui cupole sunt din folie de inox aurit, un oras cu un potential de dezvoltare economica la finalizarea aeroportului Brasov-Ghimbav, si nu in ultimul rand Primaria orasului, Scoala Gimnaziala cu doua corpuri de cladire atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, restaurante, supermarketuri, statie de buss care ne duce si aduce in Brasov, la o distanta de doar 8 km.
Va asteptam cu interes, sa cunoasteti in detaliu aceasta rezidenta.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare in regim exclusiv:
www.ascendentimobiliare.ro


Informatii suplimentare

Suprafata: 104

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Acest anunt a expirat. Nu poti sa contactezi vanzatorul.
  300 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Ghimbav