0

Despre produse de sanatate si frumusete cu Aloe Vera de la LR World

Romania, Arges, Pitesti
Adaugat de 8 luni
ID #43466
1 imagine
5300 RON
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Despre produse de sanatate si frumusete cu Aloe Vera de la LR World
Romania, Arges, Pitesti,
Adaugat de 8 luni

Descriere

LR World este grupul de companii care va asigura in calitate de experti in sanatate si frumusete, fiind unul dintre cei mai mari producatori de produse de baza cu Aloe Vera din lume si va ofera sansa de a-ti transforma in realitate afacerea la care ai visat.
Valori precum perseverenta, increderea, pasiunea si responsabilitatea sunt unul dintre motivele pentru care colaboram cu peste 5000 de parteneri de mai bine de 30 de ani, care ne raman fideli. Acordam o importanta deosebita calitatii produselor, lucru care ne garanteaza extinderea permananta a acestora de cosmetica, parfumuri si suplimente alimentare.
In ianuarie 2018, LR World Kids Fund a inceput o colaborare la nivel international pe termen lung cu ONG -ul SOS Satele copiilor. Aceasta colaborare a primit distinctia de bronz SOS Children's Village Cup pentru implicare.
In 2019, LR World a introdus marca LR Lifetakt, care combina suplimentele alimentare de cea mai buna calitate cu sfatul expertilor privind nutritia si stilul de viata, creind solutii individuale pentru nevoile fiecaruia.
Au fost lansate alte 2 concepte de succes:
- Mind Master Extreme;
- noua gama pentru ingrijirea parului cu Aloe Vera Nutri Repair si a fost inagurat noul centru de productie Aloe Vera cu sediul in Germania.

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 11. Jan 2019
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  5300 RON

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 11/01/2019

  vezi pe harta

  Romania, Arges, Pitesti
  Str Dacia Nr 6