0

EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietate in vila, clasa SPECIAL, Drumul Poienii, Brasov

Romania, Brasov
Adaugat de 2 saptamani
ID #52837
1 - 2 de 5
238000 EUR
EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietate in vila, clasa SPECIAL, Drumul Poienii, Brasov
Romania, Brasov,
Adaugat de 2 saptamani

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE, reprezentata printr-o proprietate de exceptie, aflata in Brasov,  in imediata apropiere a drumului spre Poiana Brasov, bucurandu-se de un statut privilegiat, fiind inconjurat de numeroase zone verzi.
EXPLOREAZA VIRTUAL:  https://my.matterport.com/show/?m=w5BHTM66Nri
Desi este un apartament in vila este o optiune ideala si pentru cei ce doresc confortul oferit de la o casa. Datorita densitatii echilibrate a constructiilor din zona, str. Warthe este putin circulata ar relieful natural cat si modul in care omul si-a pus amprenta asupra spatiului construit, confera sezantia de retragere si izolare pe un luxos de comfort si adapost, in calea unui „cotidian” divers.
Imobilul este configuratat pe patru camere, respectand principiul separatiei intre zona de zi si zona de noapte, cu urmatoarea desfasurare: hol articulat in mod echilibrat pe ierarhia spatiilor, living cald si elegant, cu iesire pe terasa larga, cu vedere in verde, bucatarie ergonomica, complet mobilata si utilata, doua dormitoare, baie de serviciu, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing.
Apartamentul se bucura de un spatiu de depozitare (4 mp) special amenajat si de loc de parcare (16 mp) pentru una sau doua masini (platforma in sistem Klaus).
Pentru finisaje s-a folosit exclusiv parchet din lemn masiv, marmura de Carrara si granit din Italia.
Accesul de la garaj la apartament se face folosind un lift modern capabil sa gazduiasca fara probleme pana la 6 persoane. Usile de interior sunt de fabricatie germana vopsite cu lac lucios iar cele de la terasa sunt pe sistem glisant, cu geamuri la nivel zero.
Intreaga gama de finisaje a fost aleasa special, din liniile de top ale producatorilor( si permiteti-ne, in urmatoarele randuri sa va amintim cateva dintre acestea), pentru a completa atmosfera de lux, creata prin amplasarea constructiei in centrul orasului, prin spatialitatea incaperilor si calitatea dotarilor.
Bucataria personalizata, complet mobilata si echipata, ofera garantia unor produse vestice de calitate superioara. Mobilierul este realizat pe comanda din POLYGLOT si ACTYL lucios de diferite culori. Feroneria este de inalta calitate, iar electrocasnicele de ultima generatie sunt marca TEKA . Electrocasnicele incluse in mobilierul bucatariei sunt cuptorul electric, cuptorul cu microunde, plita ceramica electrica, hota de 1200W, chiuveta cu doua cuve din granit, bateria cu dus RAMON SOLER si masina de spalat vase. Tot in bucutarie este prezent un frigider modern marca LG cu capacitate de 570 litri.
In fiecare baie se gasesc doua lavoare din sticla de MURANO de diferite culori, oglinda panoramica, baterii RAMON SOLER, obiecte sanitare ROCA si JACUZZI NIAGARA cu vibromasaj. Mobilierul din baie este din MDF lucios iar podeaua este acoperita cu marmura alba de CARRARA.
Pentru siguranta deplina usa de la intrare in apartament este facuta de tip SEGURESTIL, blindata, avand 100 KG si fiind ancorata in 15 puncte. Nu lipseste nici senzorul antiefractie si o cheie MASTER, import SPANIA. Toate geamurile sunt termopane SALAMANDER cu 5 camere ANTI-SOL si ANTI-EFRACTIE. Intrarea in incinta se face exclusiv prin video-interfon, in apartament existand si senzori de miscare.

Contact telefonic:
0736797203

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 184

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  238000 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Drumul Poienii