0

EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietatea ce defineste linistea unui camin

Romania, Brasov
Adaugat de 1 luna
ID #53084
1 - 2 de 5
56600 EUR
Tranzactie: Vanzare
EXPLOREAZA VIRTUAL! Proprietatea ce defineste linistea unui camin
Romania, Brasov,
Adaugat de 1 luna

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA
EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=X9MhCVcptFF&brand=0  
Traim o viata intensa, iar acasa este locul care inseamna pace, liniste, confort si siguranta.De aceea, te invit intr-un loc, care inseamna mai mult decat acasa, te invit in CAMINUL TAU, unde nu este nevoie nici sa zugravesti, nici sa schimbi mobila.
In aceasta compozitie open space exista locuri pentru orice: pentru gatit, pentru odihna, pentru lectura, pentru servit cafeaua sau cina, chiar si pentru o gura de oxigen pe terasa deschisa. Un camin fara flori este incomplet, de aceea va punem la dispozitie un ambient relaxant, cu tuseuri armonioase si tonuri calde, unde plantele te invita la incantarea ochiului in mijlocul acestei oaze de sanatate si prosperitate. Cu o structura mansardica intinsa pe o suprafata utila de 69 mp si o imbinare potrivita intre linia de lemn a dormitorului si lumina naturala oferita din abundenta de cele 5 geamuri Velux, acest spatiu versatil cu mobilier minimalist iti ofera confortul si intimitatea mult cautate. Este un spatiu de vis, perfect pentru dimineti de duminica lungi, cu o carte buna in brate si o cana de cafea cu lapte alaturi:) Pozitionat intr-un ansamblu rezidential, ridicat in anul 2012, va invit sa parcurgeti linistea si eleganta acestui cartier.
Completeaza oferta locul de parcare platit precum si infrastructura excelenta, fiind la 7-8 minute de Complexul Coresi Shopping Resort unde beneficiati de absolut toate facilitatile, magazine, terase, restaurante, banci, parcuri amenajate pentru copii, precum si sali de cinema sau divertisment.
Pentru confortul si protectia dumneavoastra, va stau la dispozitie si cu alte variante foto/video pentru aceasta proprietate sau variante similare exclusive pe: www.ascendent.ro
Sa aveti o zi cu liniste in suflet! ^_^
Invit colegii la colaborare!
Consilieri dedicati acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623
si
domnul Alexandru Sulea
0736955995

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro 

Informatii suplimentare

Suprafata: 69

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  56600 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Sanpetru