0

FIMARE CU DRONA!! Resedinta pictata in ruginiul tabloului de toamna

Romania, Brasov
Adaugat de 2 luni
ID #48808
1 - 2 de 5
174800 EUR
Tranzactie: Vanzare
FIMARE CU DRONA!! Resedinta pictata in ruginiul tabloului de toamna
Romania, Brasov,
Adaugat de 2 luni

Descriere

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o proprietate asezata intr-o zonare rezidentiala, de vile, la doar 5 km distanta de Brasov.
Intr-o pozitie apreciata si pe segmentul turistic, devenita foarte populara pentru amatorii de parapanta si paragliding, la baza partiei de ski, intr o zona plina de verdeata, inconjurata de pomi si dealuri verzi, in acest cartier de vile impresionant prin unicitatea fiecareia, regasim aceasta resedinta cocheta si primitoare, ce iti zambeste, inca de la intrare.
Este o proprietate structurata pe  parter, etaj si mansarda, cu terasa generoasa la etaj, curte pavata in fata vilei, precum si garaj spatios pentru detinatorii de autoturisme. 
Iubitorii de liniste, relaxare si intimitate, se pot desfata in zona verde a resedintei pe sezlonguri sau in foisor, la un gratar sau la un pahar de vin fiert.
Imediat cum pasesti in mijlocul acestei povesti, te simti acasa, te simti confortabil,  simti ca apartii acestui loc special.
Parterul are o configuratie decomandata si este format dintr-un  living mare si frumos decorat, cu spatiu special amenajat de dining, bucatarie, vestibul, baie cu cabina de dus, avand inca o iesire pe terasa intima din zona verde a casei unde puteti servi cafeaua de dimineata sau va puteti relaxa in foisorul rustic amenajat.
Trecerea la nivelul superior, al resedintei, se face printr-o interesanta scara rustica, din lemn de tei, regasind la etaj aceeasi configuratie decomandata cu trei dormitoare, baia matrimoniala, dressing precum si linistea zonei de noapte.
Oportunitatea acestei proprietati este posibilitatea de a va amenaja o camera de relaxare sau poate o camera de oaspeti, un loc de joaca pentru copii sau nepoti in mansarda luminata natural pe ambele laturi, unde puteti beneficia de spatii auxiliare de depozitare.
Infrastructura este optima, avand in apropiere supermarket, gradinita in cartier, benzinarie, locuri superbe de plimbari de seara, pensiuni, hoteluri, magazine si la 2 km distanta aveti tot sirul de hipermarketuri Sellgros, Carrefour, Brico Depott, Media Galaxy, Kaufland, Mc Donald's.etc
Este o casa calda, primitoare, cu detalii asezate intr o cromatica aliniata cu aerul de cartier rezidential de munte, dar si cu acest frumos anotimp care te invita la introspectie.
Proprietatea ti-o recomand atat pe segmentul investitional, cat si ca rezidenta, raportul calitate/ pret in concordanta cu pozitionarea excelenta, aduce un plus de valoare acestei oportunitati.
FILMARE CU DRONA:
https://www.youtube.com/watch?v=90cNh6bE-Mk&feature=youtu.be
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare! 

Sa aveti soare in suflet!:)
Consilier dedicat acestei oferte :
doamna Gilda Georgescu
0722.807.623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 124

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  174800 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Bunloc