0

Foisor cu Masa si Banci dimensiuni 2,70 m x 2,50 m. - REXAL

Adaugat de 6 luni
ID #29258
1 - 2 de 2
Verifica cu vanzatorul
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Foisor cu Masa si Banci dimensiuni 2,70 m x 2,50 m. - REXAL
Adaugat de 6 luni

Descriere

FOISOR CU MASA SI BANCI dimensiuni 2,70m x 2,50m, este proiect REXAL ACCENT si se distribuie direct sau prin reteaua de magazine DEDEMAN. Oricare ALT DISTRIBUITOR vinde sub aceasta denumire un PRODUS DIFERIT cu structura de rezistenta si calitate indoielnice.
ATENTIE va rugam pe INTERNET circula poza noastra copiata de pe eMAG.
Noi afisam preturile corecte NU AFISAM REDUCERI FALSE.
Foisorul din lemn pentru gradina, cu masa si banci, este locul perfect in care va puteti petrece dupa-amiezele calduroase de vara citind o carte, degustand o bere sau pur si simplu admirand gradina si natura prin simplitate si forma rustica, completeaza intr-un mod placut gradina dumneavoastra. Descriere. Foisorul pentru gradina, cu masa si banci, este realizat din lemn de molid netratat, cu elemente in grosime de 40 m. este un mobilier de gradina care nu ar trebui sa lipseasca din curtea dumneavoastra, fiind locul perfect unde va puteti relaxa dupa o zi de munca.
Acoperis. Este acoperit cu astereala in grosime de 19 mm. Montaj si Intretinere. Foisorul este usor de montat si usor de intretinut.va este recomandat sa aplicati un tratament protector / vopsea imediat dupa montaj, astfel prelungiti durata de viata a produsului. Coletul contine tot ceea ce este necesar pentru montaj: cuie, holtzsuruburi, instructiuni pentru montaj si garantie. Livrare. Livrarea se face la cerere, prin curier si nu este inclusa in pretul afisat. Pretul se calculeaza de catre curier, in functie de distanta. Date de contact: http://www.rexal.ro; http://www.casute-lemn-gradina.ro/; https://www.facebook.com/www.rexal.ro/; rexalaccent@gmail.com; tel: 0735875773 / 0731908032 / 0363103948. REXAL ACCENT Bistrita-N.

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 17. Mar 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  Verifica cu vanzatorul

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 17/03/2017

  vezi pe harta

  Vanzatorul nu a specificat locatia
  Toate Localitatile