0

HOTEL HOUSE BRAN

Romania, Prahova, Busteni
Ultima actualizare 7 luni
ID #37287
1 - 2 de 5
Verifica cu vanzatorul
Tip: Utilizat
Tranzactie: Inchiriere
HOTEL HOUSE BRAN
Romania, Prahova, Busteni,
Modificat 7 luni

Descriere

Este o pensiune confortabila si foarte mare, cu o gradina mare, un restaurant, 6 camere cu baie si veranda privata. Fiecare camera este un mini-apartament, deoarece la fiecare etaj exista si o bucatarie complet mobilata pe care oaspesii o pot folosi. Parcare privata în interior, zona de gratar si zona de picnic. fiecare camera are o suprafata de 40 de metri patrati si avem o sala mare de biliard, o masa de ping pong, o sala de fitness pe care oaspesii o pot folosi în orice moment.
Busteni se afla la 129 km de Bucuresti si la 37 km de Brasov si este conectat la cele doua orase de DN1 (drumul european E15) si de linia de cale ferata paralela.
Orasul este înconjurat de munti înalti, cu cele cinci vârfuri principale care depasesc cu mult 2000 m altitudine.

În partea de sus a unuia dintre ele, Muntele Caraiman (2.384 m), la o altitudine de 2.291 m, se afla o cruce metalica (Crucea Eroilor Neamului) 25, dar îmi amintesc cei cazu?i în bataliile amare care au avut loc pe dealurile din jurul orasului primul razboi mondial.
Casa scriitorului Cezar Petrescu (1892-1961), construita în 1918 în stilul arhitectural traditional, a devenit astazi transformata într-un muzeu al memorabilului sau.
Castelul Cantacuzino, construit de prin?ul Gheorghe Grigore Cantacuzino în 1910
Biserica nobila, comandata de regele Carol I al României si regina Elisabeta, construita în 1889, caracterizata printr-un stil deosebit; interiorul este bogat in decoratiuni picturale si majoritatea icoanelor au fost pictate de Gheorghe Tattarescu.
PENTRU RESERVRE 0725591938

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 20. Oct 2019
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  Verifica cu vanzatorul

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 20/10/2019

  vezi pe harta

  Romania, Prahova, Busteni
  Strada Garii 2b Busteni