0

Infirmieri la domiciliu ( Live –in ) 3000 EURO SALARIU NET

Adaugat de 3 luni
ID #37846
Vanzatorul nu a incarcat poze Vanzatorul nu a incarcat poze
3000 EUR
Infirmieri la domiciliu ( Live –in ) 3000 EURO SALARIU NET
Adaugat de 3 luni

Descriere

Infirmieri la domiciliu ( Live –in ).
Infirmierii la domiciliu sunt acei infirmieri care locuiesc in aceeasi casa cu persoana / persoanele de care au grija ( in unele cazuri – 10% - pot avea grija de 2 batrani, in 90% din cazuri au grija de o singura persoana).
Acesti infirmieri, pe langa faptul ca trebuie sa aiba grija de acel batran ( schimbat pampers, ajutat sa manance, stat la povesti, etc) trebuie sa faca si curatenie prin casa, sa pregateasca si masa, probabil sa calce, deci sa aiba grija si de casa, nu face doar ingrijire. Infirmiera are 2 ore libere pe zi si se lucreaza in fiecare zi.
Pentru acest tip de job cautam femei care sa aiba minim 6 luni experienta lucrat si care poate fi dovedita cu referinta/e, femei care sa vorbeasca foarte bine limba engleza ( intrucat o sa locuiasca singure cu persoana de care au grija, nu acceptam persoane cu nivel scazut al limbii engleze ).
Ca si remuneratie, salariile pleaca de la £450 si ajung pana la £600 pe saptamana. In functie de cat de dificila este persoana de care o sa aiba grija sau in functie de cat de bolnava, salariul poate creste pana la suma mentionata anterior.
Cand candidata ajunge in UK o sa aiba o saptamana de training, platit de angajator. Pe durata cursului vor avea cazare gratis la hotel. Dupa curs incep munca; atata timp cat lucreaza, chiria si mesele sunt gratuite.
Transportul din Romania in Anglia este platit doar de candidat, noi nu asiguram niciodata transportul;
Pe durata scolarizarii o sa-I trebuiasca bani de mancare.
Femeile care vor lucra live-in o sa lucreze 2-3 luni, dupa care isi vor lua 1-2 saptamani pauza, se duc acasa, se relaxeaza putin si apoi se pot intoarce.
Ca si locatii in UK, pot fi aproape peste tot in Anglia. Nu discutam de tot teritoriul UK, doar England. Nord – Liverpool, Sud – Bournemouth, Est – Norwich, Vest – Bristol ( in acest perimetru ). Nu avem locuri de munca in Londra.
Actele de care avem nevoie au fost mentionate in primul email si in contractual de colaborare.
Actele de care are nevoie candidata cand o sa fie in UK:
a) NINO – national insurance number – numar de asigurare sociala. Acesta se obtine cu programare la Job Centre Plus – 0044 800 141 2075 doar dupa ce candidata ajunge in UK. Orice candidat poate lucra pana la 3 luni fara acest NINO, deci fiecare are destul timp sa-l obtina dupa ce incepe munca.
b) Card bancar in UK – acesta de asemenea se obtine doar in UK. In cazul in care se intampina dificultati in deschiderea unui cont, putem sa ajutam noi candidatii sa obtina un cont.

Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati la roxanajobs1@gmail.com sau la numarul de telefon 0739523725.

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 29. Oct 2019
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  3000 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 29/10/2019

  vezi pe harta

  Vanzatorul nu a specificat locatia
  Marea Britanie