0

Instalator Bucuresti cu Atestat Sector 1,2,3,4,5,6

Romania, Bucuresti
Ultima actualizare 8 luni
ID #43591
1 - 2 de 5
Verifica cu vanzatorul
Tip: Nou
Instalator Bucuresti cu Atestat Sector 1,2,3,4,5,6
Romania, Bucuresti,
Modificat 8 luni

Descriere

Montez si schimb bateriile de la chiuvete cada sau cabine de dus si inlocuiesc robinetii de siguranta aflati pe traseul instalatiei sanitare.
Montez si repar orice tip de cazi jacuzzi cu hidromasaj sau saune realizand atat racordarea lor la instalatia sanitara cat si cea electrica.
Montarea masinilor de spalat rufe indiferent daca doriti montarea ei in baie sau bucatarie.
Reparatii la tevile instalatiilor sanitare sau termice indiferent daca acestea sunt din PPR, cupru, teava zincata, polietilena sau pexal, inlocuiesc fittingurile de legatura, refac lipiturile defecte, inlocuiesc segmente de teava sparta.
Va pot ajuta cu instalarea cazilor de baie, a chiuvetelor in baie sau bucatarie, vaselor si rezervoarelor de WC noi si dezasamblarea celor vechi. Montez savoniere, suporti prosop, suporti hartie igienica, oglinzi si mobilier de baie
Intervin pentru orice fel de reparatii de hidrofoare sau pentru inlocuirea celor defecte. Inlocuiesc pernele de aer, sorbul si pompele defecte.
Desfund WC-uri, chiuvete, tevi de scurgere, coloane de ape pluviale sau sifoane de pardoseala folosind unelte specifice. Intervin rapid si eficient.
Montez caloriferele noi atunci cand schimbati instalatia termica. Instalatorul nostru va ofera consultanta pentru achizitia caloriferelor si materialelor necesare.
Realizez echilibrarea instalatiilor termice, schimbarea tevilor de la sistemul de incalzire, schimbarea caloriferelor sparte, inlocuirea coloanelor termice, montarea de robineti termostatati sau aerisirea caloriferelor.
NU RASPUND LA Mesaje!
ROG SI OFE SERIOZITATE: 0770 939 934

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 16. Jan 2020
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  Verifica cu vanzatorul

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 16/01/2020

  vezi pe harta

  Romania, Bucuresti
  Bucuresti