0

Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ

Romania, Ilfov
Adaugat de 1 luna
ID #34329
1 imagine
11 RON
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ
Romania, Ilfov,
Adaugat de 1 luna

Descriere

    Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ este un produs plastifiat, gata de aplicare, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, , destinat netezirii suprafetelor neuniforme, umplerii gaurilor, rosturilor sau neuniformitatilor si fisurilor dintre si din placile de beton si, in general, corectarii defectelor suprafetelor de orice tip, inaintea acoperirii cu vopsele lavabile sau produse similare. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri, chiar vechi, pe suportul pe care urmeaza a fi utilizat, se recomanda folosirea in prealabil a Sanitizantului Forte EMEX.
Caracteristici principale:
    - Aderenta foarte mare la suport;
    - Timp de uscare redus;
    - Proprietati termoizolante;
    - Proprietati fono absorbante;
    - Pelicula flexibila;
    - Uscare la aer;
    - Colorabila in orice nuanta;
    - Rezistenta la medii alcaline;
    - Caracter nepoluant.
Domenii de Utilizare:
    Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ (pasta pentru reparatii) este folosita pentru netezirea neuniformitatilor aflate la suprafata tencuielilor, zidariilor, gleturilor, etc., pentru umplerea gaurilor sau rosturilor dintre si din placile de acoperire (beton, rigips, s.a.) si pentru corectarea defectelor, fisurilor, neregularitatilor sau efectuarea de reparatii la suprafete de orice tip, in timpul pregatirii suprafetei.
     Acest produs este compatibil cu urmatoarele tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Acest tip de pasta de reparatii gata preparata, desi are ca prima utilizare efectuarea de reparatii si corectarea suprafetelor, datorita adezivitatii si proprietatilor sale superioare (elasticitate, flexibilitate, compatibilitate cu diverse suporturi) poate fi folosit si la lipirea diverselor elemente utilizate in constructii (cum ar fi lambriuri, placi de polistiren, s.a.).
     In cazul in care Masa de Spaclu este folosita pentru lipire, se va asigura pregatirea suportului inaintea aplicarii: suprafetele trebuie sa fie netede, plane, uscate, rezistente. Trebuie avut in vederea ca betoanele care contin aditivi ca: silicati, alcool polivinilic, ceruri, etc., pot influenta in mod negativ aderenta produsului. 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 25. Mar 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  11 RON

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 25/03/2017

  vezi pe harta

  Romania, Ilfov
  Soseaua Giurgiului Nr. 288