0

Pergola Bioclimatica Sun Leader

Romania, Brasov, Brasov
Adaugat de 6 luni
ID #41170
1 - 2 de 5
Verifica cu vanzatorul
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Pergola Bioclimatica Sun Leader
Romania, Brasov, Brasov,
Adaugat de 6 luni

Descriere

Sun Leader te sprijina in efortul tau de a-ti reamenaja terasa asa cum iti doresti.

Daca alegi o solutie exclusivista, de calitate, care sa reziste zapezii si sa fie potrivita oricarui sezon, trebuie sa stii ca Pergola Bioclimatica este solutia ideala.

https://www.pergole-retractabile.ro/pergole/pergole-bioclimatice

Pergolele Bioclimatice sunt pergole cu structura de aluminiu si acoperis retractabil cu lamele de aluminiu. Pentru o terasa folosita si iarna, un Wintergarden veritabil, lamelele de aluminiu se pot umple cu o spuma termoizolanta care sa pastreze caldura pe terasa. Mai multe detalii despre acest aspect gasesti pe: https://www.pergole-retractabile.ro/blog-sunleader/izolarea-termica-si-incalzirea-teraselor-acoperite-cu-pergole

Sun Leader - Pergole Retractabile ofera suport in proiectarea, livrarea si montarea tuturor solutiilor dedicate reamenajarii teraselor exterioare, teraselor legate de cladiri, teraselor interioare si restaurantelor in aer liber.


Sun Leader - Pergole cu acoperis retractabil automatizate cu structura de aluminiu si membrana PVC, inchideri din sticla securizata manuale sau automatizate, sisteme de umbrire Zipscreen, Decking pardoseala exterioara din lemn termotratat si WPC cu plastic, mobilier si incalzire pentru terase. Colaborand cu noi, veti avea satisfactia unor produse bine realizate si unor servicii ireprosabile de Proiectare Gratuita, Montaj si Livrare incluse in pretul propus, Mentenanta periodica, si nu numai.

Protectia, confortul si relaxarea pot fi, prin doar cativa pasi, si ale dumneavoastra.
info@sunleader.ro
0774 444 888

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 2. Dec 2019
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  Verifica cu vanzatorul

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 02/12/2019

  vezi pe harta

  Romania, Brasov, Brasov
  Institutului 10