0

Acest anunt este expirat.

Proprietate compusa, cu deschidere rezidentiala si/ sau investitionala, Central

Romania, Brasov
Ultima actualizare 2 ani
ID #23378
1 - 2 de 5
80000 EUR
Tranzactie: Vanzare
Proprietate compusa, cu deschidere rezidentiala si/ sau investitionala, Central
Romania, Brasov,
Modificat 2 ani

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE Brasov,

va propune spre achizitie o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate compusa, situata intr-o zona cu un farmec aparte, incarcata de istorie si traditie deopotriva, mai exact zona Blumana, str. Lunga.
Situata foarte aproape de centrul Brasovului, aceasta proprietate este rasfatata pe o suprafata utila de 175 mp., cu o configuratie deosebita, astfel :
parterul este structurat pe trei camere, doua bucatarii, doua bai avand parte de o personalizare si intrare separata pe cate doua camere, bucatarie, baie, structura fiind semidecomandata.
Toata aceasta proprietate a fost refacuta integral in anul 2007 dupa un proiect de consolidare si modernizare intocmit de un renumit arhitect brasovean, partea de executie fiind asigurata de actualul proprietar, cunoscut antreprenor cu o experienta de peste 20 de ani in constructii civile si industriale.
Proprietatea este propusa spre achizitie complet mobilata si utilata, elementele de mobilier avand avantajul ca sunt facute pe comanda, fiecare piesa de mobilier incadrandu-se perfect in zona care i-a fost atribuita.
De asemenea proprietatea dispune de absolut de toate modernizarile si dotarile necesare la standardele actuale de confort (centrala termica individuala pe fiecare unitate locativa, tamplarie PVC cu geam termopan, senzori de fum pentru prevenirea incendiilor, incinta supravegheata video, etc.).
Se recomada achizitia atat ca si rezidenta cat si pentru regim de inchiriere ulterioara ( hotelier sau clasic), avantajul de a avea intrari separate pe fiecare unitate locativa fiind esential.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Consultant dedicat:
domnul Constantin Badea
0733183715

Detalii si fotografii suplimentare:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 112

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Acest anunt a expirat. Nu poti sa contactezi vanzatorul.
  80000 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Lunga 51