0

Proprietate distinsa, rasfatata de verde, 900 mp teren, Sacele, Brasov

Romania, Brasov
Adaugat de 8 luni
ID #24916
1 - 2 de 5
158000 EUR
Tranzactie: Vanzare
Proprietate distinsa, rasfatata de verde, 900 mp teren, Sacele, Brasov
Romania, Brasov,
Adaugat de 8 luni

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, Sacele, cartier Turches, Strada Darie Magheru.
Proprietatea se prezinta noului proprietar cu eleganta si distinctie, desfasurata pe o suprafata utila de peste 150 mp, ergonomic configurata, pe trei nivele, respectiv: subsol, parter si etaj.
Imobilul este constructie noua, 2010, iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim: caramida Porotherm, acoperis tabla, doua centrale termice, beton armat, etc.( vezi alte detalii)
Vila se bucura de o compozitie cu patru dormitoare, ce te primesc cu caldura, trei elegante bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, trei placate balcoane, terasa, foisor, spatiile pentru auto, spalatoria, uscatoria, incaperile de depozitare, locul pentru gratar si prietenoasele spatii auxiliare.

Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort, iar acestea pot fi, cu usurinta, apreciate de noii, norocosii, proprietari.

Amintim cateva detalii tehnice: structura de rezistenta a proprietatii, este realizata din beton armat, izolatie si hidroizolatie, inceputa din fundatie, peretii interiori de compartimentare sunt realizați din caramida (12,5cm), ulterior izolati cu vata minerala, de 10 cm pentru un confort termic si acustic sporit. Scara interioara este compusa din doua rampe in U, cu trepte din stejar 36mm. Tamplariile exterioare: imitatie lemn natural din PVC, cu foi de geam tip "securit". Acoperisul este realizat din tabla de culoare roșie,
hidroizolată cu folie PVC-2mm si termoizolata cu vata minerala de 150mm. Sistem supraveghere/video/alarma de unde se pot actiona portile automate de acces in curte si luminile ambientale din curte si din interior.

Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii, dar in acelasi timp la 5 minute de orasul Brasov, alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

!!!!!Valoarea expusa este in varianta cash!!!!!

Consilier dedicat acestei oferte:
domnul Daniel Ivan
0723354697

Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 152

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  158000 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Darie Magheru