0

Proprietate in "Poarta Bucegilor"ce poarta urma titanilor cinematografiei romane

Romania, Brasov
Adaugat de 9 luni
ID #35142
1 - 2 de 5
118600 EUR
Tranzactie: Vanzare
Proprietate in "Poarta Bucegilor"ce poarta urma titanilor cinematografiei romane
Romania, Brasov,
Adaugat de 9 luni

Descriere

Comison cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare in REPREZENTARE EXCLUSIVA, o proprietate 
Asezata la poalele Caraimanului si denumita si "Poarta Bucegilor", statiunea Busteni este spectaculoasa, fiind ideala pentru turism montan, schi, deliciuri fotografice, plimbari cu telecabina si relaxare. 
 La numai 3 km distanta, intr-una dintre cele mai pitoresti regiuni turistice este situata Poiana Tapului, recunoscuta prin frumusetile naturale si prin dezvoltarea constructiilor de vile tip lux.
Aici, in acest loc de vis, te invit  sa exploram impreuna aceasta traditionala casa de vacanta, asezata intr-un tablou natural, unde linistea, aerul ozonat si climatul tonic te imbratiseaza de la intrare.
Proprietatea este pozitionata in mijlocul unei gradini cu o suprafata de 572 mp si  are o configuratie decomandata, structurata pe demisol si parter, avand in compozitie 4 camere, bucatarie, baie, pod, foisor deschis si spatii auxiliare de depozitare, toate insumand o suprafata utila de 110 mp.
Va port cu mine spre demisolul casei  unde  va prezint camera de oaspeti, avand specificul traditional in acord cu epicul zonei.
Iarna, in preajma sarbatorilor, va puteti bucura de sunetul lemnelor in soba, aducandu-va aminte de nostalgicul sentiment al copilariei.
Trecerea de la demisol la parter se face printr-o scara rustica, plina de flori, unde  putem servi masa intr-o generoasa bucatarie, in spatiul de dinning amenajat special.
Tot aici la acest nivel regasim  cele trei dormitoare, fiecare mobilat cu linia specifica, baie cu cada si  spatii auxiliare de depozitare. Putem iesi pe terasa casei amenajata intr-un spatiu special cu gratar sau  ne putem bea cafeaua la umbra copacilor.
Exista posibilitatea a trei locuri de parcare in interiorul proprietatii, acestea aducand  un plus de valoare acesteia.
Atractiile naturale fac ca aceasta destinatie sa fie un punct de plecare catre diverse obiective precum: Cascada Urlatoare, o grandioasa cadere de apa devenita o emblema pentru zona turistica, drumul catre Valea Jepilor sau dealul Zamora, oferind un real decor montan pentru plimbareti sau Piatra Arsa, unde regele Mihai venea foarte des pentru jocul de golf.
Un loc unde istoria si-a asezat trena, un loc cu monumente regale, un loc legendar prin insasi numele care il poarta, un loc in care s-a filmat celebra comedie "Asta seara dansam in familie" cu titanii cinematografiei romanesti Dem Radulescu si  Stela Popescu.
Infrastructura este excelenta, aproape de gara, unica ca stil arhitectural pe Valea Prahovei. In centrul cartierului avem parcul de agrement pentru copii,  supermarketuri, restaurante cu terase frumoase, banci, farmacie, service auto, precum si renumita  Şcoala Generalǎ „Regina Elisabeta”. 
Recomandam aceasta casa de vacanta, atat pe segment rezidential, cat si ca investitie.
Va astept si va doresc o zi cu soare in suflet! :)
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 110

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  118600 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Busteni