0

Resedinta cu linii armonioase, pozitionata in Cartierul cu nume de flori

Romania, Brasov
Adaugat de 2 luni
ID #49316
1 - 2 de 5
72800 EUR
Tranzactie: Vanzare
Resedinta cu linii armonioase, pozitionata in Cartierul cu nume de flori
Romania, Brasov,
Adaugat de 2 luni

Descriere

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o resedinta, formata din trei camere, situata in frumosul cartier, cu nume de flori, in imediata apropiere a zonei Gemenii.
Imobilul isi onoreaza viitorii proprietari, printr-o compozitie luminoasa, decomandat structurata si ariat pe o suprafata totala de 68 mp, format in zona de zi din: living, hol, bucatarie inchisa, balcon, dependinte auxiliare(camara si debara), iar in zona de noapte, doua dormitoare cu 2 bai aerisite natural.
Resedinta face parte din categoria apartamentelor primitoare si calde, regasind in decorul casei cate o frantura de poveste din fiecare calatorie, incercand sentimentul de acasa imediat cum pasesti pragul acestei proprietati.
Dimineata puteti servi micul dejun in bucataria cu iz rustic, iar in zilele calduroase de vara, va puteti savura cafeaua in minisera frumos ingrijita de catre proprietari, pe balconul casei.
Cladirea de apartamente a fost izolata termic, iar avantajul acestui apartament pozitionat la parter este ca atat interiorul de pe casa scarii cat si subsolul tehnic au beneficiat de izolare termica suplimentara, reducand astfel costurile agentului termic.
Infrastructura este excelenta, la 5 minute de statii de transport in comun catre toate directiile din oras, la 500 m distanta de Oficiul de Cadadstru si publicitate imobiliara, supermarketuri ca Profi, Mega Image, carrefour Market, Banca Transilvania sau ING Bank, complexul ITC, magazine, restaurante, terase de vara sau celebra Saray pentru iubitorii de dulciuri cu speicific turcesc.
Pentru parintii care sunt interesati de scoli gimnaziale de renume, beneficiati in cartier de renumita Scoala generala"Anatol Ghermanschi" nr.27,  precum si Scoala gimnaziala "St.O.Iosif" nr.11.
Completeaza oferta locul de parcare platit, precum si boxa la subsol.
Prezentarea acestei oferte spre vanzare este in varianta mobilata si utilata. 
Proprietatea se recomanda atat pe segmentul investitional cat si ca rezidenta sau spatiu birouri, sediu firma, raportul calitate/ pret fiind in concordanta cu pozitionarea excelenta ca zonare, aducand astfel un plus de valoare.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

Consilier dedicat acestei oferte:
Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 63

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  72800 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Florilor