0

Acest anunt este expirat.

Resedinta invaluita in tainele orasului medieval Ghimbav

Romania, Brasov
Adaugat de 1 an
ID #35141
1 - 2 de 5
189800 EUR
Tranzactie: Vanzare
Resedinta invaluita in tainele orasului medieval Ghimbav
Romania, Brasov,
Adaugat de 1 an

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE

va  propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-o resedinta pozitionata in orasul cu parfum medieval si anume in Ghimbav, oras prin excelenta asezat intr o zona antropica la intersectia geografica dintre Postavaru si Piatra Craiului.
Situat la doar 8 km distanta de Brasov, acest oras cu treecut istoric imbina armonios in trecut si in prezent trei etnii cea romana, maghiara si saseasca.Legenda spune ca prima asezare Campsor a fost intemeiata de primii locuitori in zona Fabricii de avioane, ulteori stramutandu-se pe malul raului, de aici denimirea initiala de "Satul de pe langa salcii".
Pozitionata excelent in centrul acestui frumos oras, la o aruncatura de bat de Cetatea taraneasca fortificata, va prezentam o proprietate minunat amenajata, intr-un spatiu intim, departe de ochii trecatorilor, impletind armonios o linie a elegantei, a confortului rustic si a decorurilor personalizate.
Cu o structura decomandata si o compozitie de 7 camere, bucatarie open space, 4 bai, birou, dressing, spatii auxiliare de depozitare, resedinta se ariaza pe o suprafata construita  de  456 mp, fiind configurata pe parter si mansarda.
Parterul este compus din bucatarie open space, living, dormitor si baie.Plusul de valoare este dat de un frumos semineu cu aer rustic care confera o atmosfera intima si te trimite cu gandul la nostalgiile trecutului, cat si de spatiul de dinning pentru serate cu oaspeti care pot gazdui pana la 20 de persoane.
Resedinta are un aer personalizat pus in valoare de calitatile artistice ale proprietarei, alegand obiecte de decor vintage, in spatele carora regasim povesti cu note de suflet.
Vintage este  mai mult decat un cuvant, este o atitudine, un stil si un mod de a integra in prezent franturile din trecut ce au trecut proba timpului.
Trecerea de la parter la etaj se face printr-o scara deosebita din lemn de nuc, purtandu-ne pasii catre cele patru dormitoare, dressing amenajat in cadrul unei camere, birou de lucru, spatiu de relaxare, precum si o baie deosebita, cu toaleta inteligenta beneficiind de tehnologie nano silver, avand diverse functii, precum hidromasaj, autocuratare, auto diagnosticare, program de spalare one-touch etc.
Fiecare camera are o nota personala si culori in ton cu epicul zonei.Gradina din jurul casei cu o intindere de 910 mp este un parfum mixat de flori, avem locuri rustice cu carute din lemn,  avem sera de flori pentru pasionati horticultori, avem o terasa superba, amenajata cu bar si loc de gratar, avem o camera de zi cu usi glisante din sticla, cu fotolii si baie separata, un loc de suflet unde puteti picta, citi sau sta la taifas cu cei dragi.
Proprietatea beneficiaza la subsol de o crama cu 3 incaperi care se poate inchiria separat, cat si de un spatiu ce a tinut loc pe vremuri unui atelier de croitorie.
Infrastructura este oportuna si aliniata pentru a suplini toate dorintele, va puteti  desfata cu istoria orasului vizitand Cetatea fortificata sau Biserica evanghelica Sf.Petru sau va puteti plimba in centrul orasului, beneficiind de restaurante, terase, magazine, supermarketuri, dar si scoala gimnaziala pentru copilasi.
Va invit sa exploram impreuna acest loc special si sa experimentam  acel sentiment cozy de acasa.
Va doresc o zi cu soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte:
doamna Gilda Georgescu
0722807623

Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare in regim exclusiv:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 280

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Acest anunt a expirat. Nu poti sa contactezi vanzatorul.
  189800 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Ghimbav