0

Scriu articole/ content writer/ descriere produse

Romania, Sibiu, Medias
Adaugat de 2 luni
ID #55110
1 imagine
8 RON
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Scriu articole/ content writer/ descriere produse
Romania, Sibiu, Medias,
Adaugat de 2 luni

Descriere

Oferim o gama larga de servicii in domeniul web.
1. Scriem articile pe diferite teme. Acoperim o gama larga de domenii datorita experientei acumulate de-a lungul timpului. Am scris in domenii ca: it si tehnologie, tot ce tine de constructii, case pasive, turism, sport, web si grafica design, si multe alte domenii. Pretul este in functie de cerinte si pachetul cerut. Putem colabora si cu studenti pe diferite domenii unde tarifele sunt mai mici. Fiecare articilo este scris SEO si respecta toate cerintele pubilcarii si promovarii in online. Preturi incepand de la 8 lei/ 100 de cuvinte. Realizam si articole in engleza dar preturile cresc.
2. Descriere de produse pentru site, incarcare imagini / produse etc in site, optimizare produse prin adaugare descriere si optimizare imagini.
3. Realizare site web. Cumparare domeniu, gazduire web, mentenanta, promovare web si toate serviciile care sunt necesare pentru prezenta ta online.

Oferim pachet promotional pentru firme la inceput de drum in mediul online.
site web+ logo+ gazdiure+ creare articole+ mentenata+promovare. Tot ce ai nevoie pentru a creste afacerea in online. Oferim factura si lucram transparent. O parte din site realizate de noi pe www.visteria.ro

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 23. Jul 2020
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  8 RON

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 23/07/2020

  vezi pe harta

  Romania, Sibiu, Medias
  Valea Adanca Nr 9