0

Sesiuni de Vindecare Energetica ce iti schimba viata

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 2
Adaugat de 8 luni
ID #43902
1 - 2 de 5
200 RON
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Sesiuni de Vindecare Energetica ce iti schimba viata
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 2,
Adaugat de 8 luni

Descriere

Este firesc sa te bucuri de o viata sanatoasa, armoniosa, implinita pentru tine si pentru cei dragi. Apeland la sedinte de Vindecare Energetica, poti gasi calea potrivita catre acest echilibru in toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual, precum si o mai mare claritate pentru evolutia ta.

Cele 2 metode folosite sunt:

>>Reconnective Healing este o abordare cuprinzatoare de vindecare, o metoda unica de a vindeca si de a fi vindecat. Reconnective Healing® (Vindecarea Reconectiva) este adesea o experienta care schimba viata, deoarece utilizeaza noi frecvente care permit vindecarea trupului, mintii si spiritului. Este libera de orice ritual si tehnici existente in numeroase alte modalitati de vindecare energetica cunoscute până în prezent! Permite reintoarcerea la starea de echilibru, vindecarea avand loc la nivelul intregii tale Fiinte: "Nu se vindeca boala sau infirmitatea - se vindeca persoana."

>>Theta Healing este o modalitate de vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala prin care obtii sanatate, bunastare, fericire, liniste si echilibru in viata ta. Este o tehnica dinamica si speciala de meditatie, certificata international, cu beneficii dovedite clinic, de mai bine de 20 de ani, pentru milioane de oameni, din peste 152 de tari.
Prin Theta Healing schimbam/reprogramam convingerile nesanatoase, limitative, vindecam emotiile distructive asociate acestora, ne eliberam de frici/temeri, de resentimente, regrete, vindecam relatii, descarcam sentimente care poate nu au fost simtite niciodata de Client (cum ar fi Bucuria si Fericirea adevarate, ce provin din perspectiva Celui mai Inalt Plan), inchidem contracte, obligatii cu alte suflete, recuperam parti pierdute de suflet, etc.

Daca lucrezi cu interiorul tau, atunci si exteriorul va straluci! Esti deja o fiinta magnifica, iti poti trai viata cu bucurie, usurinta, entuziasm si iubire, daca alegi sa faci asta!

Terapiile descrise mai sus te pot ajuta sa ajungi aici, sa iti readuci aminte cine esti, astfel ca intrebarea ramane - tu ce alegi pentru tine in acest plan?

Ambele terapii pot fi facute atat in persoana (in Bucuresti), cat si la distanta (am multiple exemple aici, practic energia cu care se lucreaza, ce provine de la Sursa, nu are limite asa cum le stim noi aici pe Pamant).

Despre mine:
Sunt un suflet ce isi doreste sa ajute cat mai multi oameni sa paseasca pe acest drum al descoperirii de sine si al reintoarcerii la Adevarul din care provenim cu totii - acela ca Suntem cu totii UNA si ca Totul este IUBIRE!
Mai multe despre mine puteti gasi pe pagina mea de FaceBook - Vindecare Cu Laura Filimon, sau pe Youtube - Laura Filimon.

Durata sedintelor variaza intre 60 si 100 de minute, iar pretul sedintelor este discutabil cu fiecare persoana in parte, intrucat stiu ca nu toti suntem la acelasi nivel dpdv material.

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 22. Jan 2020
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  200 RON

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 22/01/2020

  vezi pe harta

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 2