0

Vila cu 4 camere, p+1e+m, 140mp gradina, Popesti-Leordeni

Romania, Ilfov
Ultima actualizare 2 saptamani
ID #52842
1 - 2 de 5
91500 EUR
Tip: Nou
Tranzactie: Vanzare
Vila cu 4 camere, p+1e+m, 140mp gradina, Popesti-Leordeni
Romania, Ilfov,
Modificat 2 saptamani

Descriere

Vila cu 4 camere pe care o propun la vanzare face parte dintr-un nou proiect rezidential de vile, in orasul Popesti -Leordeni.
Imobilul beneficiaza de infrastructura completa si de acces rapid catre mijloace de transport in comun, catre centru capitalei, magazine, institutii de educatie si sanatate.
Vila are un regim de inaltime de P+1E+Pod cu o suprafata utila de 140 mp si este formata din 4 camere, compartimentata astfel: la parter se regasesc, living cu zona de dining, bucatarie separata si o baie, la etaj sunt 3 dormitoare spatioase, baie si 2 balcoane, iar mansarda este open space.
Aceasta se vinde complet finisata si dotata cu: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica antiefractie, centrala termica de 24 kW, interfon, obiecte sanitare moderne in bai, usi de interior si calorifere din otel.
Constructia vilei este realizata pe cadre de beton armat cu zidarie din caramida Porotherm, compartimentata cu caramida, iar izolatia exterioara este din polistiren expandat, peste care se aplica tencuiala decorativa.
Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 15%, iar la plata integrala in avans beneficiati de reducere. Vila are o gradina privata generoasa cu suprafata de 140 mp, amenajata cu gazon si alei din beton.
Acesta se preda racordata la toate utilitatile orasului, contorizarea fiind separata.
Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ma puteti contacta la numarul de telefon 0722.47.89.20.

Informatii suplimentare

Suprafata: 120

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 22. May 2020
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  91500 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana privata
  Inregistrat la data de 22/05/2020

  vezi pe harta

  Romania, Ilfov