0

Vila pe raza soarelui. conditii avantajoase, Sanpetru, Brasov

Romania, Brasov
Adaugat de 6 luni
ID #26735
1 - 2 de 5
164800 EUR
Tip: Utilizat
Tranzactie: Vanzare
Vila pe raza soarelui. conditii avantajoase, Sanpetru, Brasov
Romania, Brasov,
Adaugat de 6 luni

Descriere

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate de exceptie, situata in Brasov, zona rezidentiala Sanpetru.
Vila se prezinta pe o configuratie cu specific mediteranean, structurata pe doua nivele, respectiv parter si etaj.
La primul nivel se prezinta un living luminos cu o prezentare particulara, bucatarie open-space optim configurata astfel incat sa faciliteze activitatile specifice acestei zone, hol, camera tehnica si un elegant grup sanitar.
Trecerea spre urmatorul nivel se face printr-o distinsa scara interioara, care ne conduce, cu eleganta ei, catre etaj unde ne intampina cele trei dormitoare spatioase, fiecare cu iesire directa la terasa principala,de 50 mp, si deservite de o stralucitoare baie
tot la acest nivel regasim dessing-ul.
Toaletele sunt din gama Lux, ce au in dotare dispozitive automatizate ce permit, de exemplu: ca acestea sa fie spalate si uscate, sau scaunele sa fie incalzite, etc.
Odata ajunsi la nivelul superior avem parte de o imagine spectaculoasa asupra muntilor, a Rezervatiei Naturale Lempes sau a peisajului urban, de pe terasa deschisa de 90 mp, pe care se afla si trei panouri solare ce sustin economic regia intregii proprietati.
Ca detalii tehnice, mai amintim:
Centrala termica pe gaz este de 36kw iar cea pe lemne este de 45kw si este situata in cadrul unei anexe din curtea interioara, avand acces si din casa, ceea ce mareste gradul de confort.
Termopanele sunt cu geamuri in trei straturi, aducand performanta, atat din punct de vedere termic cat si fonic. Acestea sunt dotate cu rulouri cu comanda automata.
Statia cu comanda automata a instalatiei cu panouri solare asigura functionarea acesteia circa patru ore dupa intreruperea curentului, trecand de la 24V la 220V.
Garajul este spatios si detine comanda automata asemeni portii principale de intrare, care ne pune la dispozitie alte doua locuri de parcare.
In curtea interioara este amenajat un balansoar din lemn masiv si un foisor inchis cu geamuri rabatabile, care este utilat cu un gratar.
Iluminatul exterior este realizat cu senzori de zi/noapte iar cel interior cu senzori de miscare.

Aceasta vila solara, una in care lumina ce patrunde cu generozitate prin ferestre este amplificata de arhitectura speciala si cromatica prezenta, va invita sa o vizitati.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare

Consilier dedicate acestei oferte:
Domnul Constantin Vieriu
0722624161

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
www.ascendentimobiliare.ro

Informatii suplimentare

Suprafata: 298

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13. Jun 2017
  Ai nevoie de cont ca sa poti contacta vanzatorul.
  164800 EUR

  Date despre vanzator

  Seller's picture
  Persoana juridica
  Inregistrat la data de 13/06/2017

  vezi pe harta

  Romania, Brasov
  Brasov